22. 05. 2024.
Vesti

Zelenović: Na izborima odlučujemo o tome da li će Vučićevi kumovi voziti Meklarene i Lamborginije, dok mi plaćamo junetinu 1.200 dinara

Avatar
  • December 7, 2023
  • 2 min read
Zelenović: Na izborima odlučujemo o tome da li će Vučićevi kumovi voziti Meklarene i Lamborginije, dok mi plaćamo junetinu 1.200 dinara

Burek i jogurt su 220 dinara. Da bi roditelji i dva tinejdžera skromno doručkovali treba skoro 1.000 dinara, izjavio je Nebojša Zelenović nosilac liste “Šabac protiv nasilja” u intervju za Nova.rs.

 

burek i jogurt

 

On dodaje da poljoprivrednici grcaju u dugovima , zato što država učestvuje u malverzacijama otkupljivača, a subvencije daje onoliko koliko mora kada je pritisnuta blokadom puteva, te da je nejvažnije je da što više ljudi izađe na izbore.

“Na izborima odlučujemo o tome da li će Vučićevi kumovi voziti Meklarene i Lamborginije, dok mi plaćamo junetinu 1.200 dinara i da li ćemo dozvoliti da porast cena bude duplo veći nego u Eurozoni, zato što Radojičić i Zvonko Veselinović uzimaju pare na putevama, Brnabićkini rođaci brutalno naplaćuju sumnjive softvere i zato što vlast besomučno kupuje glasove, skupo zadužujući zemlju”, istakao je Zelenović.

Izborna lista “Šabac protiv nasilja” nalazi se pod rednim brojem 6, a Nebojša Zelenović je nosilac liste i kandidat za gradonačelnika.

Borimo se da Šapcu vratimo slobodu. Mi imamo posla sa velikim nasilnicima. Cela Srbija je videla onu hordu bandita koja je tukle žene i decu motkama i čekićima na šabačkom mostu. Njihov kolovođa, koga zovu Jarin, je glavni čovek javnog preduzeća, koje finansira održavanje puteva, pa sam dodeljuje poslove svojoj privatnoj firmi, koja te radove izvodi”.

Zelenović navodi da u Šapcu “ne postoji nijedan kriminalac koji ne učestvuje u kampanji SNS-a”, pa je pozvao “sve policajce kojima se smučilo da gledaju kako kriminalci i hohštapleri satiru naš grad, da se uključe u ovu borbu protiv zla”.

Zelenović: Svi se slažemo da treba zajedno da se borimo protiv kriminala i za bolji život građana

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *