14. 06. 2024.
Vesti

Zdravko Rajević dobio veliko priznanje, Medalju za hrabrost TESLINOG NARODA

Avatar
  • October 9, 2023
  • 2 min read
Zdravko Rajević dobio veliko priznanje, Medalju za hrabrost TESLINOG NARODA

Nikola Lončar predsednik Naučne Fondacije Nikola Tesla iz SAD-a, uručio je Zdravko Rajeviću visoko priznanje – Medalju za Hrabrost Teslinog Naroda.

 

Kako piše u obrazloženju Odluke: “Medalja za Hrabrost se dodeljuje kapetanu Policije Srbije, Zdravku Rajeviću, za dugogodišnju beskompromisnu borbu  na naročito ugroženom frontu borbe protiv kriminala i Zaštitu Ustava i ustavnog poretka Srbije čime na najbolji način štiti  i Državu Srbiju i građanska prava ljudi u Srbiji”

“Zahvaljujem se Teslinom narodu na ukazanoj nesvakidašnjoj i vanserijskoj počasti, i daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje.

 

Sama činjenica da je u pitanju snažno udruženje iz dijaspore koje deluje širom sveta, zaista je ujedno i nepobitan dokaz da sam na pravom putu.

Ovo će biti dodatni podstrek za još intenzivniju borbu protiv kriminala i korupcije, dve ključne destruktivne komponente, koje poput najotpornijeg virusa teže da razore sve segmente srpskog društva i srpske države.

Zajedno sa svim hrabrim patriotama i savesnim kolegama pripadnicima službi bezbednosti, i sa Novim policijsko sindikalnim savezom, najborbenijom sindikalnom organizacijom u Srbiji, idemo dalje, jer nema nazad, iza je Srbija, koju moramo sačuvati, odbraniti i osnažiti”, rekao je Rajević.

 

NativeGram placeholher

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *