24. 05. 2024.
Vesti

Veselinović: Mi smo promena za Beograd bez koruptivnih šema SNS-a i SPS-a

Avatar
  • July 31, 2023
  • 2 min read
Veselinović: Mi smo promena za Beograd bez koruptivnih šema SNS-a i SPS-a

Nova koruptivna šema gradske uprave Aleksandra Šapića koštaće građane i građanke Beograda više od 10 miliona evra, za postavljanje montažnih kućica i kontejnera za pripadnike komunalne policije, tj. “Belih”.

 

Zeleno levi front – Ne davimo Beograd smatra da je umesto besmislenog i preskupog postavljanja kontejnera za komunalce po i ovako natrpanom javnom prostorugrada Beograda ovaj ogroman novac bilo bolje uložiti u izgradnju novih i prekopotrebnih gradskih vrtića, optimizaciju i poboljšanje javnog prevoza i projekte energetske efikasnosti.

Za 10 miliona evra prema našem planu Za dobar grad mogli smo:

  • Izgraditi skoro 10 vrtića

  • Kupiti nekoliko kompozicija BG voza i tramvaja i smanjiti gužve u saobraćaju 

  • Zameniti skoro 20 000 individualnih ložišta u Beogradu, što je skoro 10 % od ukupnog broja individualnih ložišta u Beogradu čime bi značajno rešilo pitanje zagađenja vazduha.

”Zato je Beogradu potrebna promena, jasna vizija i jasan plan gde se, zašto i kako troši svaki dinar kako bi se poboljšao život građana. Mi taj plan imamo i spremni smo da budemo promena kakva je Beogradu potrebna i znamo da je smena SNS-a i SPS-a naš prvi korak za bolju budućnost,   – izjavio je Dobrica Veselinović, šef odborničke grupe koalicije Moramo, Zeleno-levi front/ Ne davimo Beograd.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *