22. 05. 2024.
Vesti

Uhapšen potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović

Avatar
  • February 15, 2024
  • 2 min read
Uhapšen potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović

“Ovog četvrtka je u okolini Užica na putu ka Zlatiboru uhapšen potpredsednik Narodnog pokreta Srbije, šef odborničke grupe NPS u Skupštini grada Beograda i advokat Miloš Pavlović. On je u to vreme bio u kolima sa porodicom kada je zaustavljen od strane saobraćajnih policajaca koji su ga obavestili da je za njim raspisana poternica, navodno, zbog protesta protiv izborne krađe koji su bili 24. decembra ispred gradske skupštine u Beogradu”, navodi se u saopštenju Narodnog pokreta Srbije.

narodni pokret srbije nps

– Iako je Pavlović svakodnevno od protesta u Beogradu i, kao advokat po prirodi svog posla po sudovima, policija ga podmuklo hapsi pred porodicom pod izgovorom da nisu mogli da ga nađu do sad.

Možemo zaključiti da je sve ovo deo plana zastrašivanja od strane uzurpatorskog i nasilničkog režima pred konstitutivnu sednicu Skupštine grada Beograda koja je zakazana za ponedeljak 19. februar, kao i da neće prezati ni od čega u borbi protiv opozicije – ističu iz Narodnog pokreta Srbije.

Predsednik Narodnog pokreta Srbije i narodni poslanik Miroslav Aleksić poručuje da će “svaki pripadnik institucija Srbije koji protiv zakona i zloupotrebljavajući svoju funkciju štiti uzurpatorski režim Aleksandra Vučića kad tad odgovarati” i da “toga treba da budu svi svesni”.

– Interesantno je, ali istovremeno i potresno da se Miloš Pavlović hapsi sa lisicama na rukama na putu na porodični odmor samo zato što je jedan od najaktivnijih opozicionara u Beogradu i zato što je potpredsednik opozicione stranke, dok se istovremeno kriminalci i tajkuni bliski režimu šetaju neometeno po Srbiji, bez obzira da li učestvuju u organizovanom kriminalu ili prodaju drogu našoj deci, poput Milana Radoičića, Zvonka Veselinovića ili Predraga Koluvije – istakao je Aleksić.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *