24. 05. 2024.
Vesti

Tepić: Jedva čekam dan da se probudim u oslobođenom Beogradu 18. decembra, u oslobođenoj Srbiji

Avatar
  • December 6, 2023
  • 2 min read
Tepić: Jedva čekam dan da se probudim u oslobođenom Beogradu 18. decembra, u oslobođenoj Srbiji

“Srpska napredna stranka sa samo pet posto više izašlih birača na ovim izborima neće moći da napravi Vladu ni sa SPS-om ni sa manjinskim stranakama.

srbija protiv nasilja logo

 

Naš zadatak je da objasnimo ljudima da je potrebno samo pet posto više izašlih na izbore nego pre godinu i po dana i oni su završili svoju vlast” izjavila je potpredsednica Stranke slobode i pravde i jedna od nosilaca liste “Srbija protiv nasilja” Marinika Tepić danas u Zrenjaninu.

 

“Jedva čekam dan da se probudim u oslobođenom Beogradu 18. decembra, u oslobođenoj Srbiji, da Aleksandar Vučić počne da deli samo ordenje kao nadležnost koja mu isključivo pripada i ništa više od toga, a da na krilima buđenja Srbije i pobede u Beogradu, ali i Kruševcu, Kragujevcu, Kraljevu gde se održavaju izbori i u Zrenjninu na proleće da proslavimo pobedu i u vašem gradu” naglasila je Tepić “

I kada će svo ovo zlo koje su načinili morati da plate, gubitkom vlasti u prvom redu. Ovo što slušate o falsifikovanju potpisa i krađi identiteta njima služi da ljude obeshrabri da izađu na glasanje, nemojte to dozvoliti. Nas je više. Za SNS glasa manje od pola od pola izašlih na svim izborima. Dajte da tu većinu koju smo pokazali na ulicama Srbije i Beograda pokažemo i 17. decembra”.

marinika tepić u razgovoru sa građanima

“Najosnovniji zadatak je da pozovemo sve ljude, prijatelje, porodicu, komšije, sve koje znamo da 17. decembra iskoristimo najjače oružje – olovku! I da olovkom smenimo ovu vlast. Svi znate kako živite i u kakav kriminal i korupciju su uvukli ovo naše društvo i razorili državu komplentno” zaključila je Tepić.

Tepić : Dočekaćemo 18. decembar da Vučića svedemo na protokolarne funkcije

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *