24. 07. 2024.
Vesti

Stojković: „Srbija protiv nasilja“ ima najširu sliku našeg društva i zato je najoštrija pretnja režimu

Avatar
  • December 12, 2023
  • 2 min read
Stojković: „Srbija protiv nasilja“ ima najširu sliku našeg društva i zato je najoštrija pretnja režimu

Nakon sinoć održane konvencija koalicije „Srbija protiv nasilja“ u velikoj sali Centra za kulturu Požarevac, kopredsednica stranke Zajedno i kandidatkinja za narodnu poslanicu Biljana Stojković je izjavila da je ova koalicija najoštrija pretnja režimu i da u sebe ima ugrađen mehanizam koji će sprečavati novu uzurpaciju države.

 

„Koalicija Srbija protiv nasilja se bori protiv nasilja i korupcije kojima je ova vlast unazadila naše društvo u poslednjoj deceniji. A svi oni koji u sebi misle kako su svi isti i kako se ništa neće promeniti treba da znaju da ova koalicija već ima ugrađen mehanizam kontrole u sebe. Nemamo jednog lidera, mi smo skup različitih stranaka koje nemaju isto mišljenje o svemu, ali smo svi sigurno da želimo da stanemo na kraj nasilju i uzurpaciji države i institucija.

 

Naše različitosti su garant toga da će postojati unutrašnja kontrola, da niko neće moći da uzurpira vlast kako je to učinio SNS“, rekla je Stojković.

 

srbija protiv nasilja logo

 

Ona je istakla da su različitosti unutar koalicije „Srbija protiv nasilja“, prednost ove koalicije.

„Te različitosti su garant da možemo da čujemo i osetimo probleme sa kojima se suočava većina građana u Srbiji.

Mi dolazimo iz različitih krajeva naše zemlje, iz raznih struka i društvenih grupa, delimo probleme naših ljudi – zajedno sa njima strepimo od visine računa u prodavnici, od cene režija, znamo da su zarade niske i nedovoljne i znamo ko je za asfaltiranje kojeg puta stavio lokalnim moćnicima pare u džep. Srbija protiv nasilja ima najširu sliku našeg društva i zato je najoštrija pretnja režimu koji je ogrezao u nasilju i korupciji“, izjavila je Stojković.

„Još jednom pozivam sve ljude da budu hrabri da ne podlegnu pritiscima i da 17. decembra porane i izađu na birališta i daju glas listi „Srbija protiv nasilja“ koja će konačno omogućiti normalan život koji svi toliko želimo“, zaključila je Stojković.

Stojković: SNS tera mlade u kriminal i otima im budućnost

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *