14. 06. 2024.
Vesti

Stojković: SNS tera mlade u kriminal i otima im budućnost

Avatar
  • December 1, 2023
  • 2 min read
Stojković: SNS tera mlade u kriminal i otima im budućnost

Afera kol centar je još jedan pokazatelj otimanja budućnosti mladih ljudi i normalnog života našeg društva smatra kopredsednica stranke Zajedno i kandidatkinja za narodnu poslanicu koalicije „Srbija protiv nasilja“ Biljana Stojković.

„Kol centar Srpske napredne stranke je stravičan prikaz uništavanja perspektive mladim ljudima u Srbiji. SNS nije nikakva stranka već jedna crna rupa koja usisava i budućnost mladih ljudi“, rekla je Stojković.

Ona smatra da ova afera još jednom pokazuje kako se novac iz javnih budžeta ne ulaže u projekte i infrastrukturu koji će obezbediti normalan život i osnažiti mlade ljude da vode naše društvo u budućnosti već da služi kao batina kojom SNS uteruje mlade u kriminal!

„Svojim koruptivnim radnjama vlast otima budućnost mladima i nudi im samo da pognu glavu i priklone se kako bi preživeli. Onima koji pokažu spremnost da postanu deo koruptivne mreže se nudi mogućnost napretka ali to je napredak u kriminalnoj mreži koji ostavlja posledice i na pojedince i na celo društvo“, saopštila je Stojković.

Ona dodaje da je kupovina glasova kriminal koji urušava celo društvo a mlade ostavlja bez ikakve perspektive.

„Normalan život je ono što je potrebno našem društvu i omladini kojoj ćemo vratiti moć da kreira svoju budućnost izvan kandži korupcije ovog režima koji sve uvlači u svoje nasilje i kriminal. To je ono za šta se bori koalicija Srbija protiv nasilja na ovim izborima“, zaključila je kopredsednica stranke Zajedno.

Stojković: Vlast ne kažnjava nasilnike već ih često nagrađuje

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *