22. 05. 2024.
Vesti

SSP Vračar: Za ovu gradsku vlast, pozorište “Puž” je samo novi plac za zidanje

Avatar
  • September 24, 2023
  • 2 min read
SSP Vračar: Za ovu gradsku vlast, pozorište “Puž” je samo novi plac za zidanje
Za ovu vlast uspomene 44 generacije Beograđana koje su odrasle u dečijem pozoristu Puž, kao ni mogućnost da neki novi klinci uče da glume, pevaju i druže se, nema nikakvu vrednost.
Za ovu gradsku vlast “Puž” je smetnja jer zauzima jedan plac na kome mogu da zidaju, izjavio Dragan Ristevski iz Opštinskog odbora odbora Stranke slobode i pravde Vračar i nastavio:
Dokaz njihovih namera je plan detaljne regulacije kojim je dozvoljena rekonstrukcija, dogradnja ili zamene objekata čime su otvorena vrata izgradnji osmospratnice na parceli na kojoj se danas nalazi dečije pozorište.
Građani se sa pravom pitaju da li su se zbog ovakvih planova i potrebe da se sakriju neregularnosti u radu pozorišta o kojima pričaju zaposleni, predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Đorđević i Aleksandar Šapić lično založili da se sa mesta vršioca dužnosti direktora Puža skloni čovek postavljen tek 1.jula? Njihov izbor je stari direktor i Branko Milićević koji je inače u Pužu penzioner i koji već duže vreme pravi probleme unutar i izvan Puža.
Od vređanja zaposlenih, mobinga, do odlaganja neophodnih popravki koje su uslov bezbednog boravka dece u pozorištu.
 “Stranka slobode i pravde zahteva da se sačuva ova oaza dečijeg stvaralaštva jer predstavlja gradsku kulturnu instituciju od prvorazrednog značaja za decu i budućnost, reviziju poslovanja pozorišta i hitno uvođenje uprave koja će omogućiti nesmetan rad Puža i odrastanje pužića u atmosferi pristojnosti, empatije i ljubavi” zaključio je Ristevski.
Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *