24. 05. 2024.
Vesti

SSP Stari grad: Vučić i Šapić ne razumeju da su im građani Starog grada poručili da ih ne žele

Avatar
  • February 14, 2024
  • 1 min read
SSP Stari grad: Vučić i Šapić ne razumeju da su im građani Starog grada poručili da ih ne žele
Dok se građani i cela Evropa bave utvrđivanjem i dokazivanjem izborne prevare u Srbiji i Beogradu, Aleksandar Šapić i ekipa prodaju poslovni prostor na Starom gradu, gde su čak i sa svim malverzacijama imali 25,6 procenata glasova, dok je Srbija protiv nasilja dobila gotovo duplo više, 50,6 procenata. 
aleksandar šapić
 To što su im Starograđani, baš kao i glasači koji zaista žive u Beogradu, poručili da ih ne žele, nije dovoljno za Vučića, Šapića i ostale. Nijedan odgovor neće ih zaustaviti u rasprodaji i otimačini onog što pripada Beograđanima; nastavljaju uništavanje grada iako nemaju osnova za donošenje takvih odluka, pošto vlast nisu formirali, niti je moguće da je formiraju sa pokradenim glasovima. 
 Zbog svega ovoga, SSP zahteva da se do ponovljenih izbora, koji će biti organizovani, prestane sa rasprodajom imovine, kako oni koji su uzurpirali vlast ne bi raspolagali njome suprotno željama i potrebama građana. Privremni organ nema nadležnost da donosi ovakve odluke stoga će svi članovi Privremenog organa koji su glasali za tu odluku krivično odgovarati.
Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *