22. 05. 2024.
Vesti

SRCE Beograd: Na adresu Klinike za infektivne i tropske bolesti i polusrušene pomoćne objekte prijavljeno 72 birača

Avatar
  • February 2, 2024
  • 2 min read
SRCE Beograd: Na adresu Klinike za infektivne i tropske bolesti i polusrušene pomoćne objekte prijavljeno 72 birača

Dokazi da je na izborima 17. decembra organizovana do sada neviđena krađa glasova i narušavanje ustavnog poretka pojavljuju se svakodnevno, a maštovitost i bahatost režima dobija novu dimenziju. Organizovanoj kriminalnoj grupi, okupljenoj oko SNS-a, nije bilo dovoljno da prijavljuju fantomske birače na trafo stanice, kafiće, vrtiće, nepostojeće objekte sa kućnim brojem 0 ili na adrese bez znanja vlasnika, već su za to iskoristili i objekte u okviru kruga Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

Naime, na adresu Klinike za infektivne i tropske bolesti, u Bulevaru oslobođenja 16, prijavljeno je 72 birača!

Na ovoj parceli nalazi se još desetak pomoćnih zgrada, koje se vode, prema bazi Republičkog geodetskog zavoda, na Bulevar oslobođenja, ali nemaju svoj kućni broj. Kako se vidi iz snimka Opštinskog odbora Srbija centra Savski venac, u tri manja polusrušena objekta stanuju građani, u veoma teškim uslovima. Ti objekti su u zapuštenom stanju i nekada su služili kao pomoćni objekti ili radionice i magacini Klinike.

Postavljamo pitanje nadležnim organima da li 72 birača, koji bi trebalo da budu naši sugrađani, žive u dve zgrade Klinike za infektivne i tropske bolesti ili u polusrušenim pomoćnim objektima?

Zbog bestidnog ruganja građanima Beograda i Srbije i kršenja zakona i Ustava, ponovo zahtevamo od nadležnih republičkih organa da pokrenu postupke utvrđivanja činjenica kako bi se rasvetlila uloga svih zvaničnih institucija i pojedinaca u ovom nelegalnom i nelegitimnom izbornom procesu. Po ko zna koji put Aleksandar Vučić i njegovi poslušnici stavili su Srbiju i njene građane na stub srama i označili je kao društvo koje ne samo da nije u stanju da sprovede zakoniti izborni postupak, već se sve više udaljava od evropskih i civilizacijskih demokratskih pravila uređenja države.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *