20. 05. 2024.
Vesti

Slavica Jevtić (SSP) : Šapićev dan mrmota u Obrenovcu

Avatar
  • October 9, 2023
  • 2 min read
Slavica Jevtić (SSP) : Šapićev dan mrmota u Obrenovcu

Odlazeći gradonačelnik Aleksandar Šapić je Obrenovčanima obećao isto što i pre osamnaest meseci – novu pijacu koja ce koštati 1,5 milijardi dinara, izjavila je Slavica Jevtić, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Obrenovac i dodala da Šapića zaista interesuju Obrenovačani, u proteklih 16 meseci rešio bi bar jedan njihov problem.

 

“Mogao je da završi vrtiće u Bariču i Draževcu koji su još uvek u izgradnji, pa su roditelji dužni da se snalaze kako znaju i umeju da bi mogli da rade.

Mogao je nešto da uradi sa Dijagnostičkim centrom koji je otvorio pre sedam meseci, a koji gotovo i da ne radi.

Mogao je da popravi neke od ulica koje su u katastrofalnom stanju.

Mogao je da uradi bilo šta. Nije.

Šapić je došao sa starim obećanjem i starim zahtevom da glasamo za SNS koji za 10 godina uspeo da napravi spektakularno otvaranje novog kružnog toka, “sa sve četiri strane”, što reče sadašnji predsednik opštine Miloš Stojanović” naglasila je Jevtić.

“Zbog svega ovoga Šapić jeste odlazeći gradonačelnik koji sa sobom treba da ponese i politiku SNS kojoj je interes građana poslednja rupa na svirali.

Stranka slobode i pravde ima jasan plan kako da Obrenovčanima obezbedi život kakav zaslužuju, a to znači čist vazduh, bolju zdravstvenu zaštitu i uređen grad. Od vas tražimo samo da glasate, a mi garantujemo da će taj plan biti realizovan u najkraćem mogućem roku” zaključila je Jevtić.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *