24. 07. 2024.
Crna hronika Izdvajamo Vesti

Rajević: Priču da su sinovi Petra Panića, Uroš i Miloš Panić pobegli, mogu da progutaju samo naivni

Avatar
  • February 12, 2024
  • 4 min read
Rajević: Priču da su sinovi Petra Panića, Uroš i Miloš Panić pobegli, mogu da progutaju samo naivni
Poslednjih dana mediji u Srbija prepuni su spektakularnih naslova o Urošu i Milošu Paniću, da su isti organizovali lanac prostitucije, i da su neposredno pred hapšenje pobegli preko granice.
panići facebook
Istina je sledeća: oni su sinovi Petra Panića Pane, čoveka od najvećeg poverenja aktuelnog režima, koji je ujedno savetnik direktora BIA preko 10 godina. Tu funkciju obavlja uprkos podebelom dosijeu, a opšte je poznato da je bio osuđen i na zatvorsku kaznu zbog nasilničkog ponašanja koju je služio u Padinskoj skeli.
Dovođen je u vezu sa nekoliko ubistava, ali mu ista nisu nikad dokazana zahvaljujući koruptivnim konekcijama upravo u odeljenju za rasvetljavanje krvnih delikata beogradske policije, podseća
Rajević.
zdravko rajević novi poslicijsko sindikalni savez npss
Svi znamo koliko je ovo odeljenje jadno, s obzirom na to šta su njeni pripadnici dozvolili da im se uradi sa načelnikom Dejanom Jovićem, ali ranijih godina i sa čuvenim inspektorom Radišićem, kao i sa brojnim pobijenim policajcima čija ubistva nikad nisu rešena.
Mene lično su privodili i zamalo zatvorili kako bi se dodvorili multimilijarderu, ključnom peraču novca hakera Gal Baraka, ali i Balkanskog kartela, koji je i dan danas nedodirljiv i verovatno ih i dalje uredno plaća.
Stiče se utisak da to odeljenje zapravo služi zataškavanju i prikrivanju ubistava a ne njihovom rasvetljavanju. Uprkos opštepoznatom devijantnom ponašanju, Petar Panić poseduje dozvolu za posedovanje i nošenje oružja, koja mu je odobrena mitom i korupcijom rukovodstva MUP-a Srbije, a prvenstveno rukovodstva policijske uprave za grad Beograd kojom već desetleće rukovodi famozni  Veselin Milić, kroz falsfikovani postupak terenske bezbednosne provere.
Tako je on danas u posedu čitavog arsenala oružja, u sumi od nekoliko desetina komada dugih i kratkih cevi.
Tužilaštvo ovo odlično zna godinama, ima sve crno na belo, ali ne smeju ni da pisnu. Pitajte o tome tužiteljku Tatjanu Mihailović. Isto važi i za određene pripadnike Balkanskog i Kosovskog kartela.
Kao savetnik i čovek od najvećeg poverenja direktora BIA Petar Panić direktno je učestvovao u kadriranju na desetine pa i stotine službenika BIA, koji su vremenom asimilirani u redovima MUP-a kao i u ostalim državnim organima.
Priča da su njegovi sinovi Uroš i Miloš Panić pobegli, je priča koju mogu da progutaju samo naivni. Ne treba biti mnogo pametan da zaključite da su isti ti koji su vodili postupak za razotkrivanje grupe, dojavili braći Panić šta im se sprema i obezbedili im čist put do granice.
Prosto je to i dokazati, jer MUP poseduje savremenu opremu kojom može u svakoj sekundi da stoprocentno utvrdi gde se nalazi lice koje je predmet aktuelnih mera tajnog praćenja, kao i lica sa kojim su kontaktirali i koji su im informaciju dojavili.
Tako da oni nisu pobegli, već je vršenjem krivičnog dela Pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela iz člana 333KZ u sticaju sa krivičnim delom Zloupotreba službenog položaja iz člana 359KZ, od strane korumpiranih pripadnika MUP-a, istima obezbeđena odstupnica do granice.
Ponosni švercer i Bot ministar Gašić je nerazdvojni prijatelj Petra Panića, a Gašić je poslednjom nezakonitom podelom rukovodećih mesta postavio sve svoje poslušnike širom Srbije.
Beogradom rukovode pudlice i maltezeri Nike Rine ( Dijana Hrkalović) i brifinge imaju u kafani “Stara livnica”.
dijana hrkalović (ita rina)
U međuvremenu, dok se Kumče broj 1 i broj 2 ne vrate, spremiće im se adekvatna odbrana, ključni dokazi će verovatno nestati, i građani Srbije će, pošto čitav predmet padne u vodu, morati da im plate podebelu odštetu zbog neosnovanog blaćenja po medijima, kako bi kupili sebi novi moderniji Lamborđini da po starom običaju iz istog nekažnjeno napušavaju sve pripadnike MUP-a uz svesrdnu podršku Milića i Gašića.
Sećate li se slučaja Mišković j?
30 miliona evra odštete.
Pozivam kukavičke  ulizice kriminalaca iz MUP-a da mi posle ovoga teksta napakuju još jedan novi disciplinski postupak.
Ja ću istinu govoriti dokle god sam živ, zaključio je Zdravko rajević aktivni kapetan MUP-a Srbije, diplomirani oficir policije i predsednik Odbora za borbu protiv kriminala i korupcije.

Zdravko Rajević: U TRGOVINU LJUDIMA UMEŠANE SUDIJE, ADVOKATI, TUŽIOCI, NAČELNICI ?!

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *