20. 05. 2024.
Vesti

Preković: Aleksandar Martinović mora odmah da bude smenjen!

Avatar
  • July 5, 2023
  • 2 min read
Preković: Aleksandar Martinović mora odmah da bude smenjen!

Jučerašnji nastup ministra Aleksandra Martinovića u Narodnoj skupštini predstavlja najsramniji govor koji se ikada čuo u najvišem zakonodavnom domu.

Nikada niko pre Aleksandra Martinovića nije na tako sraman i bestidan način uvredio građane Srbije, a pre svega ljude koji nemaju decu.

Zbog takvih izjava Aleksandar Martinović mora ODMAH da bude smenjen.

Da li je Aleksandar Martinović u bilo kom trenutku razmišljao kako se osećaju ljudi koji ne mogu da imaju decu, a imaju ogromnu želju da ih dobiju?

Da li je razmišljao kako se osećaju svi oni roditelji koji su prošli kroz ogromne muke kako bi vantelesnom oplodnjom dobili decu ili koji su usvojili decu?

Na kraju, da li je uopšte razmišljao o težini svojih reči koje nisu dostojne ni ulici, a kamoli jednom ministru u Vladi Republike Srbije?

Na sve to, Aleksandar Martinović je jedini ministar koji je došao na današnje zasedanje skupštine, znajući da će time da isprovocira narodne poslanike.

Nije se čak udostojio ni da se izvini zbog izgovorenih reči, što samo pokazuje odsustvo bilo kakve empatije kod njega, ali i njegovih stranačkih kolega iz SNS, koji ni u jednom trenutku nisu osudili njegove izjave.

To nisu učinili ni iz SPS-a ni Jedinstvene Srbije niti iz bilo koje druge stranke koja pripada vlasti.

Nažalost, ponašanje Aleksandra Martinovića je samo vrh ledenog brega u bestijalnosti kojom se rukovode predstavnici vlasti.

Zbog suza mnogih parova koji ne mogu da imaju dece, a koje su izazvale njegove reči, Aleksandar Martinović mora biti smenjen već danas!

Miodrag Preković
Direktor Informativne službe Dveri

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *