25. 07. 2024.
Lični stav Vesti

Popović (SSP): U senci “dijaloga” o izbornim uslovima Šapić nastavlja da dodeljuje poslove svojim prijateljima

Centrala
  • April 20, 2024
  • 2 min read
Popović (SSP): U senci “dijaloga” o izbornim uslovima Šapić nastavlja da dodeljuje poslove svojim prijateljima
“U senci “dijaloga” o izbornim uslovima Aleksandar Šapić nastavlja da zloupotrebljava Privremeni organ pa je sada odlučio da “menja” Adu Ciganliju i to sa poznatim naprednjačkim beogradskim partnerima iz Planete Sport čiji je većinski vlasnik Borislav Stanojlović” izjavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica.
 “Naime, Borislav Stanojlović većinski vlasnik Planete Sport, je od Šapića dobio mogućnost da isplanira kako će da izmeni Adu Cingaliju za blok između Savske magistrale, Obrenovačkog puta, saobraćajnice i kompleksa MUP” objašnjava Popović i ističe da je “gospodin Stanojlović i većinski vlasnik Sport Vision-a, privilegovane kompanije gde su Beograđani mogli da koriste svoje “poklon vaučere”. 
 Ocenila je da su Šapić i većinski vlasnik Sport Vision-a i Planete Sport-a naprasno zaključili da postojeći plan i parametri beogradske oaze „ne odgovaraju potencijalu lokacije i onemogućavaju njenu rekonstrukciju“.
 “Šta to znači? To znači, da ova vlast nastavlja da kroji Beograd po meri svojih investitora i bliskih prijatelja i to sve zloupotrebljavajući Privremeni organ u gradu gde su izbore pokrali, ali i izgubili. Ovo je samo još jedan primer zloupotrebe i izmišljanja projekata i poslova bliskim SNS firmama i zato je bitno da izbori budu slobodni, da o Beogradu odlučuju građani ovog grada u fer uslovima i da više nikada ovakva kriminalna organizacija, kao što je SNS, ne odlučuje ni o čemu u našem gradu ali ni i u našoj zemlji” zaključila je Popović.
Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *