22. 05. 2024.
Vesti

Pašić o napadima na Đilasa: Ugrožavaju bezbednost svakome ko ne misli kao oni

Avatar
  • February 15, 2024
  • 2 min read
Pašić o napadima na Đilasa: Ugrožavaju bezbednost svakome ko ne misli kao oni

Crtaju metu Ðilasu i opoziciji, olako se igraju i ugrožavaju bezbednost svakome ko ne misli kao oni, jer ni posle 12 godina na vlasti nemaju hrabrosti da preuzmu odgovornost za sve što su uradili. Ovu zemlju su totalno razorili i okupirali, a narod ponizili – navodi Tatjana Pašić, narodna poslanic i članica Predsedništva Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

dragan đilas stranka slobode i pravde

– U Rezoluciji nema reči o Kosovu, Francusko-nemačkom planu, Ohridskom sporazumu. Ona se isključivo bavi izborima i stanjem demokratije u Srbiji, zemlji koja zvanično želi da bude članica Evropske unije. Ljudima je jasno da su pokrali izbore da bi ostali na vlasti, da su posle izbora nastavili da predaju Kosovo, ako je još nešto ostalo, da su nastavili da kradu, lažu i manipulišu na najbestidniji način – dodaje Tatjana Pašić.

– Za to kako izgleda Srbija danas nije kriva ni odgovorna opozicija, već oni koji su na vlasti, vode ovu državu i odlučuju o svemu.

Tako je uvek bilo i biće – zaključuje Tatjana Pašić, narodna poslanica i članica Predsedništva Stranke slobode i pravde.

Tanja Pašić: Zakoni se ne poštuju, ukinuli su porez na dobitke, pa kockarnice i kladionice danas zarađuju više nego ikad

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *