24. 07. 2024.
Lični stav Izbori 2024 Vesti

Parlić (NARODNA): Najbolje za Užice – borba protiv korupcije, pravednija raspodela novca iz budžeta i zaštita životne sredine

Centrala
  • May 8, 2024
  • 2 min read
Parlić (NARODNA): Najbolje za Užice – borba protiv korupcije, pravednija raspodela novca iz budžeta i zaštita životne sredine

Potpredsednica Narodne stranke i kandidatkinja za gradonačelnicu Užica liste „Najbolje za Užice“ Ivana Parlić izjavila je da se ta koalicija okupila oko programa čije su najvažnije tačke borba protiv korupcije, pravednija raspodela novca iz budžeta i zaštita životne sredine.

„Sa tim programom nastupićemo na lokalnim izborima 2. juna i sigurni smo da će nam Užičani ukazati poverenje“, rekla je Ivana Parlić za kanal Srbin info, i podsetila da koaliciju „Najbolje za Užice“ čine Narodna stranka, Dveri i POKS.

Ivana Parlić je navela da lista „Najbolje za Užice“ neće sarađivati sa SNS posle izbora, a da je saradnja moguća sa ostalima koji prihvate program i ciljeve te liste.

„Nema saradnje sa onima koji se makar i pitaju da li bi Srbija trebalo da bude rudarska kolonija ili ne i koji na bilo koji način podržavaju zakone koji ispunjavaju želje multinacionalnih kompanija i zagađivača u Srbiji. Glasovi za SNS su glasovi za pretvaranje Srbije u rudarsku koloniju“, rekla je Ivana Parlić.

Ivana Parlić je dodala da je opozicija u Užicu uspostavila mrežu kontrolora za lokalne izbore koja će pokriti sva biračka mesta u tom gradu.

„Sve opozicione stranke sarađuju u vezi sa kontrolom izbora na svakom od 91 biračkog mesta u Užicu“, zaključila je Ivana Parlić.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *