24. 05. 2024.
Vesti

Obradović: Šapiću, jasno je svakome da ste zloupotrebili decu u kampanji

Avatar
  • December 9, 2023
  • 2 min read
Obradović: Šapiću, jasno je svakome da ste zloupotrebili decu u kampanji

Gospodine Šapiću, nakon saopštenja u kome ste optužili opoziciju da stoji iza prijava o bombama, Mila Popović, prva na listi “Srbija protiv nasilja”, je tražila da kažete na koga mislite. Niste odgovorili ništa pa je jasno da ste bezobzirno zloupotrebili decu u kampanji.

To ste uradili jer ne znate kako izgleda kada dobijete poruku da zbog dojave o postavljenoj bombi dođete po dete koje ste malo pre toga ostavili u školi.

Vi ne znate kako je ostavljati posao i jurcati da bi zagrlili dete i opet mu rekli da je sve u redu.

Ne znate ni kako je razgovarati sa učiteljima i nastavnicima o tome kako da zaštitimo decu od trauma koje proizvode atmosfera straha zbog dojave o bombama, agresija u javnom prostoru i vršnjačko nasilje. Za vas, to je politika, za nas je to život. To što ne znate kako živimo mi kojima je ovo svakodnevnica nije opravdanje za neviđeni pokušaj zloupotrebe dečijih suza, roditeljskog straha i muke prosvetnih radnika koji su posledica nesposobnosti vaše vlasti da deci osigura bezbednost, a svima nama normalan život. 

Gospodine Šapiću, svaki dobronameran čovek zna da je ova besramna optužba došla iz kuhinje novostvorene koalicije Vojislava Šešelja i vas, koju nam nudite kao rešenje za sve ono u čemu danas živimo. Svi znamo da ste zajedno nesposobni da rešite bilo šta i zato ćemo vas pobediti i poslati u istoriju gde će ovakve izjave biti dokaz vaše neprolazne sramote. Ako ne znate kako to izgleda pitajte vašeg partnera – Vojislava Šešelja.

Obradović: Beograd će na izborima poraziti koaliciju Šešelj-Šapić

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *