25. 07. 2024.
Vesti

Obradović: Beograd ima potencijal da bude centar preduzetništva, inovacija i poslovnog prosperiteta u regionu

Avatar
  • December 8, 2023
  • 2 min read
Obradović: Beograd ima potencijal da bude centar preduzetništva, inovacija i poslovnog prosperiteta u regionu
“Beograd ima potencijal da bude centar preduzetništva, inovacija i poslovnog prosperiteta u regionu i mi imamo plan pod nazivom LAUNCH BELGRADE 2030. Taj naš potencijal ćemo razviti posle smene vlasti jer su ljudi naš najveći resurs i to niko ne može da nam oduzme” istakao je prof dr. Vladimir Obradović kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije “Srbija protiv nasilja”.
 Ovaj program ima za cilj podršku preduzetništvu na tri fronta – tradicionalnom, zanatskom i inovacionom. Kroz ovaj program, planiramo uspostaviti infrastrukturu koja će podržati preduzetništvo u našem gradu. To podrazumeva osnaživanje komunikacije sa preduzetnicima na gradskom i lokalnom nivou kao osnivanje informativnih centara i prostora za zajednički rad, kao i obezbeđivanje prostora radi podrške preduzetničkim inicijativama. Osim toga, želimo snažno promovisati preduzetništvo kroz godišnje marketinške kampanje, organizaciju događaja koji će podsticati inovativna rešenja, kao i promociju programa podrške među školama i fakultetima radi inspirisanja budućih preduzetnika.
 “Ovim merama, želimo stvoriti okruženje koje će podržavati naše preduzetnike na putu ka uspehu.
Pozivam sve sugrađane da glasaju za listu “Srbija protiv nasilja” i da se pridruže ovom zajedničkom naporu kako bismo zajedno izgradili Beograd koji podržava kreativnost, inovacije i preduzetnički duh.” zaključio je Obradović

Obradović: Beograd će na izborima poraziti koaliciju Šešelj-Šapić

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *