24. 07. 2024.
Vesti

Milković : Zahtevamo da komunalna inspekcija radi ono za šta je plaćena novcem građana Srbije!

Avatar
  • February 13, 2024
  • 2 min read
Milković : Zahtevamo da komunalna inspekcija radi ono za šta je plaćena novcem građana Srbije!

Opštinska vlast od 2004 na čijem čelu su bili Demokratska stranka i Socijalistička partija Srbije izgradili su biciklističku stazu u ulici Kralja Petara Prvog. Problem koji građani imaju sa biciklističkim stazama jeste to što se automobili parkiraju na njima pa biciklisti ili moraju da idu trotoarima ili kolovozom što predstavlja ugrožavanje bezbednosti građana koji voze bicikle, izjavio je Mario Milković iz Pokreta “DVERI” Inđija.

 

biciklistička staza

Na žalost ni prošla ali ni ova vlast nisu se pozabavili ovim problemom.

Za rešavanje ovog problema nisu potrebna neka dodatna finansijska sredstva.

Dovoljno bi bilo da u skladu sa svojim ovlašćenjima i nadležnostima reaguje komunalna inspekcija. Zašto to ona ne čini pitanje je za lokalnu opštinsku vlast!?

Svrha izgradnje biciklističkih staza je bila i ta da se ova vrsta popularnog saobraćaja lakše reguliše i da se izbegne opasnost koja sa sobom nosi kad se biciklisti kreću sa vozilima na
kolovozu.

Ako se ne pristupi odgovornijem odnosu komunalne inspekcije i dalje ćemo imati bicikliste koji svoju vožnju obavljaju po kolovozu i pored izgrađene biciklističke staze.

Komunalna inspekcija mora da obezbedi neometano korišćenje bicikiklističkih staza opštine Inđija, zaključuje Mario Milković.

Dveri Inđija: Šta radi kancelarija za mlade u opštini Inđija?

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *