24. 05. 2024.
Vesti

Mila Popović: Vesić optužuje za korupciju. Da nije tužno, bilo bi smešno, ovako, samo je jadno

Avatar
  • February 16, 2024
  • 2 min read
Mila Popović: Vesić optužuje za korupciju. Da nije tužno, bilo bi smešno, ovako, samo je jadno

“Goran Vesić za nekog kaže da je simbol korupcije. Kraj vica”, izjavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i poslanica u republičkom parlamentu povodom izjave Gorana Vesića o tome da je Andreas Šider simbol korupcije.

 

 “To kaže čovek čiji je mandat obeležen skokom cene metroa sa 2,2 milijarde na 6,6 koji je platio uređenje Trga republike i kocke više od 8 miliona evra, a danas su one već i uklonjene”, dodala je Popović i nastavila “čovek koji je bio direktor offshore kompanije dok je bio član Gradskog veća, koji je kao ministar predložio i branio zakon kojim se poklanja 24 milijarde evra vredno zemljište investitorima, čovek koji je važan šraf jedne od najkorumpiranijih Vlada po izveštaju Transparentnosti International, napada čoveka koga je Vlada Srbije pozvala da nadgleda izborni proces, tvrdeći da je korumpiran”. 
Foto Filip Krainčević Nova.rs
Beograd 04.01.2024. Trg Republike, kocke, kaldrma, propale Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs
 Zaključila je “da nije tužno, bilo bi smešno; da nije opasno, bilo bi samo jadno.
Vesić zna da su krali izbore, zna da su dovodili birače, zna i za kupovinu glasova, baš kao što to znaju svi koji nisu slepi i gluvi. Jedino pitanje je koliko je bio uključen u organizaciju izborne prevare, što će utvrditi međunarodna komisija, a procesuirati domaće nezavisno pravosuđe. I to zna Vesić, pa je malo nervozan i ne bira reči”.

Mila Popović: Vesiću, vas zanima samo bahaćenje i bogaćenje

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *