24. 07. 2024.
Vesti

Mila Popović: Šapić neće da prihvati ni da ga neće ni njegove komšije jer već drugi put gubi izbore na Novom Beogradu gde živi

Avatar
  • December 22, 2023
  • 2 min read
Mila Popović: Šapić neće da prihvati ni da ga neće ni njegove komšije jer već drugi put gubi izbore na Novom Beogradu gde živi

Šapić verovatno ne razume zašto Marinika Tepić i Miroslav Aleksić glasaju tamo gde im je dom, tamo gde žive sa svojom decom i porodicama, a njegov dom je zapravo tamo gde je bio kada smo mi svi plakali skamenjeni od bola nakon majskih tragedija.

Šapić neće da prihvati ni da ga neće ni njegove komšije jer već drugi put gubi izbore na Novom Beogradu gde živi u kući koju je napravio protiv zakona i legalizovao na silu zloupotrebljavajući funkcije koje je nekada imao.

aleksandar šapić

Šapić ne može da prestane da priča o batini i drugom kraju iako je svaki put kada se ponašao kao siledžija izvukao deblji kraj, o čemu mogu da posvedoče njegovi saigrači.

To što Šapić ništa ne zna, ne razume i ne može nije i ne može biti alibi za učestvovanje u organizovanoj pljački glasova, ucenama sugrađanja i silovanju demokratije. Potpuno je jasno da se upravo to dešavalo u našem gradu i  garantujem da će Šapić kao političar ostati upamćen samo kao bahati siledžija koji je pokušao da otme grad od ljudi.

Mila Popović : Pet pitanja za Aleksandra Šapića na koje građani očekuju odgovor

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *