22. 05. 2024.
Vesti

Mila Popović: Novi slogan SNS bi trebalo da bude: ” Mi sve obećavamo, i ništa ne ispunimo”

Avatar
  • September 23, 2023
  • 2 min read
Mila Popović: Novi slogan SNS bi trebalo da bude: ” Mi sve obećavamo, i ništa ne ispunimo”
U opisu fotografije sa potpisivanja ugovora za izgradnju depoa za metro, na kojoj se šepure Čučković, Vesić i Mali, treba da piše i novi slogan Srpske napredne stranke u Beogradu – mi sve obećamo i ništa ne ispunimo, izjavila je Mila Popović, predsednica SSP Beograd, i nastavila. 
 Nikom dobronamernom nije jasno čime se zapravo ponosi ovaj triling naprednjačkih asova.
Da nisu zaustavili projekat metroa za koji su pre jedanaest godina glasali odbornici svih stranaka, Beograđani bi se već vozili prvom linijom već tri godine, a do kraja sledeće bi dobili i drugu liniju metroa.
Umesto linije metroa, dobili smo novi projekat koji ne pokriva centre stambenih i poslovnih aktivnosti u Beogradu, delove Novog Beograda, obrzovne centre, železničku stanicu i Klinički centar. Dobili smo i preduzeće Bg Metro i Voz koje održava metro koji ne postoji i prema izveštajima DRI krši propise i prodaje karte za nepostojeći liniju metora.
Cena se u međuvremenu povećala preko 2 puta, a posao, kako je to za naprednjake postalo uobičajeno, bez tendera je dobila kineska kompanija, za koju će raditi omiljeni naprednjački izvođač Milenijum tim.
 Smena vlasti se približila, i to je dobra vest za Beograđane, tvrdi Popović i dodaje da je to razlog kiselih osmeha na licima naprednjaka koji su svesni da neće uspeti da realizuju još jedan megalomanski projekat za izvlačenje para.
Beograd zaslužuje metro koji će rešiti saobraćajni haos, i dobiće ga kada smenimo nestručnu, bahatu i korumpiranu vlast koja Beograd tretira kao stranački plen, zaključila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde
Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *