22. 05. 2024.
Crna hronika Vesti

Mila Popović: Na Voždovcu nožem i palicama mladići od 20 godina napali oca koji je vozio dvogodišnje dete na vežbe u Sokobanjsku !

Avatar
  • October 3, 2023
  • 2 min read
Mila Popović: Na Voždovcu nožem i palicama mladići od 20 godina napali oca koji je vozio dvogodišnje dete na vežbe u Sokobanjsku !

Na Voždovcu nožem i palicama mladići od 20 godina napali oca koji je vozio dvogodišnje dete na vežbe u Sokobanjsku.

Na Zvezdari mladić posečen mačetom. Na Vračaru maskirana lica razbila kola penzionerima.

Sve ovo se desilo u Beogradu juče u večernjim satima, izjavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i dodala da je nasilje u Srbiji pod vlašću SNS-a postalo naša svakodnevnica.

 

Građani su uplašeni, a režim ne preduzima ništa kako bi zaustavio spiralu nasilja u kojoj se davimo.

Ne samo da nisu predložili ni jednu meru za borbi protiv nasilja već su odbili sve predloge koje smo dali i u “Deklaraciji za sprečavanje propadanja Srbije”.

Ovaj režim ne želi da  zabrani gostovanja ljudi osuđenih za najteža krivična dela na televizijama, uvede video nadzor i panik tastere u sva školska dvorišta i uvede registar nasilnika, tvrdi Popović i nastavlja “umesto toga predstavnici  SNS-a  nastavljaju sa verbalnom agresijom prema neistomismšljenicima, a režimski tabloidi se lažima obračunavaju sa svakim ko se usudi da nešto kaže. Svakom dobronamernom čoveku je jasno da ova vlast ne želi da se bori protiv nasilja.

Mi zaslužujemo da živimo normalno.

Građani zaslužuju da žive slobodno, da bez straha govore šta misle i da glasaju bez pritisaka, ucena i pretnji stranačkih kabadahija, lokalnih moćnika i paradržavnih batinaša.

Izbori koje je Aleksandar Vučić najavio su šansa za smenu onih kojima nasilje ne smeta i počnemo da gradimo društvo koje ima nultu toleranciju za agresiju, nasilje, kriminal, korupciju i nepravdu, istakla je Popović i zaključila da će nakon smene ove nestručne, bahate i korumpirane vlasti, Beograd biti siguran i nasmejan grad.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *