23. 05. 2024.
Vesti

Mila Popović: G.dine Grboviću, ukoliko ne date javnosti na uvid Ugovore i fakture znači da ste zloupotrebili funkciju direktora Arene i prekršili zakon

Avatar
  • December 28, 2023
  • 2 min read
Mila Popović: G.dine Grboviću, ukoliko ne date javnosti na uvid Ugovore i fakture znači da ste zloupotrebili funkciju direktora Arene i prekršili zakon

Gospodine Grboviću,  Obraćam Vam se kao direktoru beogradske Arene koja je 17.12.2023.godine pretvorena u sabirni centar za glasače iz susednih zemalja koji nemaju pravo da glasaju kakve će nam biti škole, kuda će ići metro, šta nećemo rušiti, a šta treba da se gradi. Vi ste rekli da je tog dana u Areni organizovan košarkaški turnir.

Obezbeđenje koje ste angažovali je tvrdilo da se snima film i na silu su izbacili članove RIK-a koji su hteli da se utvrdi šta se dešava u dvorani koja je vlasništvo grada Beograda.
Danas svi znamo da u Areni nije bilo ni turnira ni snimanja filma, tamo su bili štandovi za prijavljivanje birača, dupli birački spiskovi i sendviči za ljude koje su raspoređivali po beogradskim opštinama na koje su ih pre toga protiv zakona prijavili.
arena štark
Znamo da oni silni ljudi koji su izlazili iz autobusa nisi ni statisti ni igrači. Oni su, kako to snimci na kojima to sami govore dovoženi u Arenu čiji ste Vi direktor da bi glasali na izborima u našem gradu u kome ne žive. Zbog svih ovih činjenica zahtevam od Vas gospodine Grboviću da prestanete da se krijete i odgovorite na sledeća pitanja:
1. Kome ste fakturisali troškove celodnevnog najma dvorane 17.12.2023. godine?
2. Koju firmu za obezbeđenje ste angažovali?

 Ukoliko ne odgovorite na ova pitanja i ne date javnosti na uvid Ugovore i fakture znači da ste zloupotrebili funkciju direktora da našu Arenu, koja pripada svim građanima Beograda, date bez nadoknade na korišćenje jednoj stranci, a to je protiv zakona.

MIla Popović: Nije pitanje da li će opozicija osvojiti grad i nije pitanje osvajanje bilo čega. Ljudima u Beogradu je dosta nesigurnosti u haousu u kojem žive.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *