20. 05. 2024.
Vesti

Lazović u Kraljevu: Vratićemo osmeh na lice naših građana! (VIDEO)

Avatar
  • December 6, 2023
  • 2 min read
Lazović u Kraljevu: Vratićemo osmeh na lice naših građana! (VIDEO)

Jedan u nizu gradova koje je koalicija “Srbija protiv nasilja” posetila u kampanji po Srbiji je Kruševac, a Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta i prvi na listi “Srbija protiv nasilja”, pozvao je građane da ustanu protiv nasilja koje je sveprisutno u našem društvu.

“Došao je trenutak da se uspravimo, da ustanemo, da živimo i slobodno i dobro od svog rada i da vratimo osmeh na lice svih naših građana. Pod ovim nebom u Srbiji danas, nadvilo se nasilje, kakvo niko od nas u Srbiji, ne zaslužuje.

Ova vlast vrši nasilje nad državom, nad institucijama, nad životnom sredinom, a što je najteže, vrši se nasilje nad životima ljudi, nad njihovim dostojanstvom, nad srećom njihove, odnosno, naše dece!

Uspravljamo se i ustajemo protiv tog nasilja i onog koje je izvršeno ovde u Kruševcu, kada je napadnut Borko Stefanović, protiv medijskog blaćenja, protiv ucena i pritisaka na građane, ali i protiv nasilja nad našim glumcima i javnim ličnostima, koje napadaju zbog podrške ProGlasu”, rekao je Radomir Lazović.

borko glava

 

Zeleno-levi front i koalicija “Srbija protiv nasilja” su ustali protiv protiv nasilja nad medijskim sistemom i neće stati dok nacionalne frekvencije Pinku i Hepiju ne budu ukinute i svi zahtevi protesta Srbija protiv nasilja budu ispunjeni.

Radomir Lazović u Kraljevu: Građani se ne smeju plašiti prilaska kasi! (VIDEO)

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *