23. 05. 2024.
Vesti

Jeremić: Izbori će biti trenutak istine

Avatar
  • September 30, 2023
  • 2 min read
Jeremić: Izbori će biti trenutak istine

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da su predstojeći izbori „trenutak istine“ i poslednja prilika da se stane na put sprovođenju pogubnog “francusko-nemačkog” plana, čime bi se nepovratno zaokružila nezavisnost takozvanog “Kosova”.

„Svi oni, kojima je interes Srbije na prvom mestu, trebalo bi da budu svesni da danas, kada sudbina našeg naroda i svetinja na Kosovu i Metohiji i celovitost države visi o koncu, jedini odgovoran korak može biti široko nacionalno okupljanje svih patriotskih snaga u Srbiji“, rekao je Jeremić u Požarevcu, gde je održana Izborna skupština Gradskog odbora Narodne stranke.

„Tu pre svega mislim na naše kolege iz parlamenta – Novi DSS-POKS, Zavetnike i Dveri – ali i vanparlamentarne organizacije koje se nedvosmisleno zalažu za  državotvornu, suverenističku politiku, kao što je DJB“, dodao je Jeremić.

Jeremić je naveo da se prozapadna opozicija ujedinila, i čestitao im na tome.

„Nema opravdanja da i stranke patriotske orijentacije to isto ne urade, ako nam je iskreno stalo do toga da se zaustavi srljanje u propast i veleizdaju“, zaključio je Jeremić.

Za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Požarevac izabran je Nenad Ilić, a izabrani su i delegati za Skupštinu Narodne stranke, zakazanu za 22. oktobar.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *