22. 05. 2024.
Izbori 2024 Lični stav Vesti

Ivana Parlić kandidatkinja za gradonačelnicu Užica koalicije Narodne stranke, Dveri i POKS

Centrala
  • April 30, 2024
  • 2 min read
Ivana Parlić kandidatkinja za gradonačelnicu Užica koalicije Narodne stranke, Dveri i POKS

Potpredsednica Narodne stranke Ivana Parlić biće na lokalnim izborima 2. juna kandidatkinja za gradonačelnicu Užica koalicije „Najbolje za Užice“, koju u tom gradu čine Narodna stranka, Dveri i POKS.

Ivana Parlić rekla je da su najvažnije tačke programa koalicije „Najbolje za Užice“ rat protiv korupcije i mere socijalne politike prema svim generacijama, od kojih je izdvojila besplatne udžbenike za osnovce, besplatnu zdrava užinu i besplatnu rekreaciju za sve đake, kao i mesto u vrtićima za sve mališane.

„To je ’pozitivna diskriminacija’ da bi Užice postalo povoljnije mesto za ostanak mladih ljudi u ovom gradu“, rekla je Ivana Parlić.

„Treća tačka programa je beskompromisna borba protiv zagađenja životne sredine. Ja sam i kao aktivista i kao političar garant da će ta borba biti dosledno sprovedena“, dodala je Ivana Parlić.

Ivana Parić je navela da Užičani moraju znati koga plaćaju, koliko plaćaju i za šta plaćaju.

„Zahtevaćemo reviziju svih spornih ugovora koje je Grad Užice sklopio sa nekoliko kompanija, ne samo za vreme SNS-a, nego i onih starijih“, rekla je Ivana Parlić.

„Građanima Užica učinićemo dostupnim sve što je značajno za grad – ko donosi odluke u gradu i koje su kvalifikacije onih koji rade u lokalnoj samoupravi i donose odluke i kakve ugovore sklapaju. Užičanima će biti dostupni svi ugovori o poslovima koje je grad sklopio“, zaključila je Ivana Parlić, koja je i predsednica Gradskog odbora Narodne stranke Užice.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *