24. 07. 2024.
Izbori 2024 Lični stav Vesti

Gajić (NARODNA): Nacionalni interesi Srbije su iznad partijskih interesa

Centrala
  • May 1, 2024
  • 2 min read
Gajić (NARODNA): Nacionalni interesi Srbije su iznad partijskih interesa

Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da su nacionalni interesi Srbije iznad interesa bilo koje stranke i onih koji su trenutno na vlasti, a da prozapadna opozicija smatra da je „potrebno biti protiv države zato što si protiv aktuelne vlasti“ i da zato taj deo opozicije nikada neće pobediti na izborima.

„Nisam poludeo da budem protiv nacionalnih interesa Srbije po važnim pitanjima kao što su članstvo samoproglašenog Kosova u Savetu Evrope, rezolucija UN o genocidu, francusko-nemački plan za nezavisnost Kosova i Metohije, uvođenje sankcija Rusiji… Da tako mislim, bio bih član Zeleno-levog fronta, a ne predsednik Narodne stranke“, rekao je Gajić televiziji Tanjug.  

„Nisam ni sekund bio na vlasti od 1990. godine, kada sam počeo da se bavim politikom. Kritikuju me iz takozvane prave opozicije, a od njih nema ko nije sarađivao sa vlastima, da li sa SPS-om ili sa SNS-om. Oni me kritikuju jer se ne slažem sa njihovom politikom za koju smatram da je duboko antisrpska“, dodao je Gajić.

Gajić je rekao da SNS na izborima dobija milion glasova više od opozicije i da je zato neophodno da pola miliona glasača vlasti glasa za opoziciju, a to ne može da se dogodi ako se tim biračima gura prst u oko.

„Partija ne bi trebalo da bude država i ne poistovećujem interese Srbije i individualna prava građana sa interesima vladajuće stranke“, zaključio je Gajić.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *