24. 05. 2024.
Vesti

Dveri: Zašto se ne pripremaju izbori u svim opštinama?

Avatar
  • October 3, 2023
  • 2 min read
Dveri: Zašto se ne pripremaju izbori u svim opštinama?

Na komandu Aleksandra Vučića oko pedeset predsednika opština i gradonačelnika podnelo je ostavke. Primetno je da su opštine pažljivo birane i da nema ostavki u Nišu, Novom Sadu, Čačku i preko 120 lokalnih samouprava, kao i da nema priprema za pokrajinske izbore.

Podsećamo da je većina lokalnih samouprava pod upravom SNS devastirana, kao na primer Niš i da je Sotirovska zbog mnogobrojnih afera zaslužila smenu već nakon nekoliko meseci upravljanja Nišom. Strah od izbora u ovim sredinama potiče od straha da će se otkriti sve afere, prezaduženost, malverzacije na tenderima, prezapošljavanje i korupcija.

Prema informacijama iz tih sredina jedan deo funkcionera SNS pregovara prebeg sa Zoranom Mihajlović, a drugi deo završava lukrativne poslove zbog kojih su i postavljeni na ta mesta.

Najveći sukobi su u Vojvodini, gde kulminira višegodišnji sukob između Vučića i Mirovića.

Ovo je samo još jedno poniženje za građane Srbije i dokaz da SNS funkcioniše u kriminalnim klanovima koji se trenutno pregrupišu za novu podelu plena i zbog toga je važno da građani izađu na izbore u svim lokalnim samoupravama i prekinu spiralu propasti Srbije.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *