20. 05. 2024.
Vesti

Dveri KiM: Lažni natpisi Vučićevih medija, Dejan Moskić nikada nije bio član Dveri

Avatar
  • October 7, 2023
  • 2 min read
Dveri KiM: Lažni natpisi Vučićevih medija, Dejan Moskić nikada nije bio član Dveri

Dejan Moskić iz opštine Vitina nikada nije bio član naše političke organizacije, pa samim tim nije ni imao nikakvu stranačku funkciju u Dverima na koju bi mogao da podnese ostavku.

Jučerašnja informacija u prorežimskim medijima da je pomenuti gospodin podneo ostavku na mesto poverenika Dveri u Vitini je samo još jedan od prljavih spinova vladajućeg režima i dokaz da je njihova politika na KiM doživela debakl.

Po informacijama do kojih smo došli, gospodinu Moskiću je za iznošenje ove gnusne laži ponuđeno mesto V.D. direktora osnovne škole u kojoj je zaposlen.

 

Oprobana metoda manipulacije režima prema Srbima na KiM, a ujedno i poruka zaposlenima, kako u školstvu tako i drugim institucijama koje su budžetski korisnici, je da i ne pomisle da na predstojećim izborima podrže neku drugu političku opciju.

Ovim putem poručujemo režimu da su tzv. Srpska lista na KiM i SNS u ostatku Srbije, izgubili poverenje čak i svojih najvernijih pristalica i da su već danas politička prošlost srpskog društva, a da su Dveri budućnost i garancija Srbima na KiM da će našu pokrajinu vratiti u ustavno-pravni sistem Srbije.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *