22. 05. 2024.
Vesti

DS: Vučićevi partijski poslušnici uništili srpsku privredu

Centrala
  • April 11, 2024
  • 2 min read
DS: Vučićevi partijski poslušnici uništili srpsku privredu

Poruka bivšeg predsednika SNS iz Francuske da Srbija nije u stanju da upravlja velikim sistemima je još jedno u nizu poniženja koje nosilac svih lista SNS na svim izborima servira građanima Srbije. Srbija je izgradila velike sisteme i uspešno upravljala njima kada su se tim poslovima bavili stručnjaci, a ne poslušnici.

U dva mandata crno-crvene koalicije, prvo 90-ih, a potom i u ovom “zlatnom dobu”; za SNS kriminalce, oni su zaista pokazali da nisu u stanju da upravljaju ni stambenom zajednicom, a kamo li sistemima poput EPS, Telekoma ili Pošte. Novih 12 godina naprednjačke vlasti su, na jednoj strani, ogolili kleptokratsku prirodu vladavine, i na drugoj strani, nestručnost i nesposobnost da vode državu.

Aleksandar Vučić u takvoj situaciji nema potrebu za moralnim, školovanim i stručnim kadrovima, znajući da takvi preziru diktaturu i da bi to bio prvi korak ka ozdravljenju naše države koja će se smatrati izlečenom tek kada on i njegovi satrapi ne budu vršili vlast, već u zatvoru Specijalnog suda pripremali odbrane. Na osnovu svega što smo imali prilike da vidimo on će pre rasprodati Srbiju, nego što će ugroziti ili okrnjiti apsolutnu vlast koju poseduje.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *