24. 05. 2024.
Lični stav Izbori 2024 Vesti

DS Novi Beograd: Novi Beograd išaran grafitima u bojama Demokratske stranke

Centrala
  • May 16, 2024
  • 1 min read
DS Novi Beograd: Novi Beograd išaran grafitima u bojama Demokratske stranke

RUKOPIS SNS
U BOJAMA DS

Novi Beograd je juče osvanuo išaran grafitima koji pozivaju na bojkot izbora 2. juna 2024. u bojama Demokratske stranke.

Rukopis naprednjačkih primitivaca je u ovoj situaciji očigledan jer Demokrate sebi nakada ne bi dozvolili ruženje svog grada koji SNS već više od 10 godina uporno uništava. Pozivanje na bojkot izbora na Novom Beogradu može ići na ruku samo ljudima koji pokušavaju da zaštite svoje nelegalne kvadrate, milionske kombinacije i decenijski javašluk. Poznato je da Novobeograđani ni u kom slučaju neće glasati za vlast koja je srušila Ikrabus, sumnjivim „biznismenima“ prodala Geneks i IMT, zatvorila bioskop „Fontanu“, ugasila biblioteke, ambulante, nelegalno bušila Savski nasip i do neprepoznatiljivosti devastirala Novi Beograd.

Demokratska stranka je izabrala borbu protiv naprednjačkih uzurpatora vlasti na našoj opštini na kojoj uprkos svim mahinacijama nikada nisu bili ni blizu izborne pobede. Zato pozivamo sve Novobeograđane da 2. juna izađu masovno na birališta, zakoruže broj 3 i izaberu Novi Beograd po meri čoveka.

Informativna služba
Demokratska stranka
OO Novi Beograd

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *