23. 05. 2024.
Vesti

Dr Vrsajkov (SSP): Kako se finansira kupovina glasova? 

Avatar
  • February 13, 2024
  • 2 min read
Dr Vrsajkov (SSP): Kako se finansira kupovina glasova? 

Za 12 godina naprednjaci su za kapitalne investicije potrošili 107 miilijardi dinara, a da niko od Novosađana ne živi bolje. Novi Sad se raspada, ulice su zakrčene, trotoari razrovani, kanalizacija zapuštena pa grad posle svake kiše pliva u fekalijama…

 Odlazeći gradonačelnik Milan Đurić se hvali novim projektima za koje su predviđena sredstva u budžetu.
Najskuplje je parterno uređenje prostora iznad podzemne garaže u Ulici Modene u iznosu od 780 miliona dinara, što će umesto investitora platiti našim parama, zatim sledi uređenje Almaškog kraja sa 660 miliona dinara, a treće je gradnja takozvanog parka kod Spensa sa 260 miliona dinara.
Potpuno je jasno da da ni ove, kao i svih prethodnih godina, u planu nema kapitalnih infrastrukturnih investicija neophodnih za normalno funkcionisanje grada, ali i da nema para za obećanu odštetu od posledica prošlogodišnje oluje.
 Zbog svih ovih nevidljivih projekata Novosađani treže od odlazećeg gradonačelnika Đurića odgovor na pitanje da li se njihov novac zapravo koristi za kupovinu glasova kojoj smo svedočili na decembarskim izborima, a o kojoj danas priča cela Evropa, a Evropski parlament traži istragu i utvrđivanje odgovornosti za sve koji su dokazanu izbornu prevaru smislili, organizovali i sproveli. 

Vrsajkov (SSP): SNS već počeo da „seli građane” i sprema krađu predstojećih lokalnih izbora 

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *