24. 05. 2024.
Vesti

Biljana Stojković i Nebojša Zelenović dobili pretnje smrću!

Avatar
  • February 12, 2024
  • 2 min read
Biljana Stojković i Nebojša Zelenović dobili pretnje smrću!

Najoštrije osuđujemo najnovije pretnje smrću i proterivanjem iz zemlje koje su dobili kopredsednici stranke Zajedno nakon učestvovanja na sednici Evropskog parlamenta.

 

Biljana Stojković i Nebojša Zelenović bili su deo delegacije Srbije protiv nasilja i svojim govorima upoznali su Evroparlamentarce sa svim činjenicama krađe izbora od strane vladajuće Srpske napredne stranke.

Atmosfera nasilja koju kreira upravo onaj koji je pokrao izbore, Vučić, ovih dana doživljava svoj vrhunac, jer je ceo Svet upoznat sa brutalnim prekrajanjem izborne volje građana.

Da nije bilo izborne krađe, politička scena bi bila potpuno drugačija, a Srpska napredna stranka bi bila razvlašćena. Stranka Zajedno, u saradnji sa našim partnerima, upoznaće sve građane Srbije o brutalnoj izbornoj krađi koju je režim sproveo na prethodnim izborima i u tome nas nikakve pretnje neće sprečiti.

 

zajedno pretnje zelenović stojković

 

Iako smo svesni toga da je čitav državni aparat pomagao Vučiću u izbornoj krađi i da institucije više ne postoje, ipak ćemo podneti krivične prijave protiv onih koji upućuju pretnje, uvereni da će svi kriminalci biti procesuirani ubrzo, kada oslobodimo državu od najvećih lopova u istoriji koji su vladali na ovim prostorima.

Zajedno – Potpuno je jasno da se Evropski palament posvećeno bavi izbornom krađom u Srbiji

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *