22. 05. 2024.
Vesti Zabava

Ako imate Xiaomi telefon, odmah preuzmite svoje fotke – biće trajno izbrisane

Avatar
  • July 9, 2023
  • 2 min read
Ako imate Xiaomi telefon, odmah preuzmite svoje fotke – biće trajno izbrisane

Ako ste koristili Xioami Cloud za pravljenje rezervnih kopija svojih fotografija i videa, sada je poslednji trenutak da ih preuzmete, kako ne biste uskoro ostali bez istih.

Poput Eplovog iClouda ili Google Photosa, i Xiaomi ima svoju “cloud” platformu za skladištenje raznih fajlova, slika, i kontakata.

Međutim, kompanija će od 31. jula ove godine definitivno prekinuti sinhronizaciju Xiaomi Clouda sa galerijom, što znači da će sav sadržaj koji se tamo čuvao biti trajno obrisan.

Ovo se ne odnosi na kontakte, poruke i beleške, jer ćete njih i dalje moći da čuvate.

Xiaomi pomoću kojih možete sačuvati slike – preuzimanje na uređaj i transfer na Google Photos.

Pre nego što se odlučite za drugu opciju, proverite da li je raspoloživi prostor na Google Photos dovoljno velik za vaš sadržaj ili aktivirajte probni period kako biste ga nadogradili. Imajte još na umu da se originalna struktura albuma iz galerije neće zadržati, već ćete morati ponovo da reorganizujete slike i video snimke.

Možete i ručno da preuzmete slike na svoj uređaj, a detaljno uputstvo sa svim koracima se nalazi na ovom linku. Kada odaberete ovu opciju, na raspolaganju vam je 30 dana da dovršite preuzimanje, nakon čega zauvek gubite pristup „cloud“ sadržaju.

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *