22. 05. 2024.
Vesti

Đilas i Tepić: Napravićemo Srbiju normalnom državom i omogućiti građanima život po meri čoveka

Avatar
  • September 23, 2023
  • 2 min read
Đilas i Tepić: Napravićemo Srbiju normalnom državom i omogućiti građanima život po meri čoveka
Svi ovde znamo protiv čega smo, nema čoveka koji bar jednom na svojoj koži nije osetio nepravdu, nejednakost, pritisak, strah, tugu za voljenima koji odlaze iz svog doma, jer su im neki SNS komesari i neznalice oteli normalnost!
Dakle znamo šta više nećemo. Zato smo danas u Niš došli da se dogovorimo i šta hoćemo, šta nam je cilj i uspećemo!
Hoćemo Srbiju bez nasilja, mržnje i straha, koju branimo znanjem, a ne naoružanjem. Hoćemo Srbiju u kojoj nema zaštićenih u borbi protiv kriminala i korupcije, gde su zakoni jednaki za sve, pravosuđe hram pravde, a ne batina vlasti. Hoćemo Srbiju u kojoj su politika siromaštva i socijalne nepravde prošlost, a hrana, plata, penzija, lečenje, život – prioritet, ne instrument ucena. Hoćemo Srbiju bez izolacije, građana drugog reda, viza i “zelene karte”, ali sa zelenom agendom za zaštitu prirode i života. Hoćemo Srbiju normalnosti! I takvom ćemo je nakon izbora i napraviti – izjavio je danas u Nišu predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.
 On je sa potpredsednicom SSP Marinikom Tepić posetio i Nišku Banju gde su prisustvovali otvaranju prostorija Opštinskog odbora SSP u ovom mestu.
 Marinika Tepić je u razgovoru sa građanima i kolegama istakla da su promene već tu, pred nama, a da SSP ima spreman i plan i program i ljude i profesionalce koji znaju kako da Srbiju izvuku iz živog blata:
“Ne verujte kada vas Vučić opija pričama kako nema baš sada para za veće plate i penzije, a i za ovo malo povećanja nas opet zadužuje i vraćaćemo s kamatom! Ne verujte mu kada kaže da mora nekom drugom da oduzme da bi vama dao! Ne! On i njegova SNS klika treba samo da oduzmu sebi sve što pokraše i kradu i dalje. Treba samo da izvuku svoje ruke iz vaših džepova, iz kriminala i korupcije, i biće tada za sve ljude da žive po meri čoveka.
Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *